Sestavine

Ginko (Ginkgo Bilboa)

Ginko je drevo, ki izvira iz Kitajske in ga že na tisoče let gojijo za različne namene. Medtem, ko se liste in semena pogosto uporablja v tradicionalni kitajski medicini, pa se sodobni raziskovalci osredotočajo predvsem na pozitivne učinke njegovega ekstrakta iz lista. Ginko je antioksidant in pripomore h izboljšanju prekrvavitve v telesu ter je prav tako tudi naravni afrodiziak. Zaradi svojih pozitivnih strani pa je ena ključnih sestavin v izdelku Extra Strong.

Ginko

Ginseng

Že stoletja je koren rastline Ginsenga spoštovan zaradi svojih pomlajevalnih moči, ki naj bi povečali vitalnost in spolno moč pri moških in ženskah. A dejstvo je, da je to ena od rastlin, ki je prispevala h spodbujanju rasti industrije z dodajanjem naravnih izvlečkov v prehranska dopolnila kot je Extra Strong. Korenina ginsenga deluje kakor afrodiziak in stimulans in so jo uporabljali že v tradicionalni kitajski medicini.

Ginseng

Rožni koren (Rhodiola Rosea)

Rožni koren je rastlina, ki jo je mogoče najti na najvišjih gorah Evrope in Azije ter arktičnih predelov. To starodavno zelišče poskrbi, da dobimo hormone, ki jih potrebujemo za varovanje našega zdravja, in zmanjšuje spolno utrujenost. Z njim boste lahko pripomogli h bolj uravnoteženem spolnem življenju.

Rožni koren

Seme Predenice (Dodder Seed)

Izraz 'Dodder seed' se dejansko nanaša na semena rastlinja Dodderja, ki je neke vrste trta, ki raste na Kitajskem. Sodobne raziskave kažejo, da seme lahko spodbuja nastajanje moškega spolnega hormona in prav tako tudi spolni apetit. Seme ima visoko vsebnost vitamina A, proteinov in drugih hranilnih snovi.

Seme predenice

Cimet (Cinnamon)

Cimet so uporabljali že v srednjem veku, in sicer za čisto prave ljubezenske napoje. Starodavni zapisi namreč razkrivajo, da je bil prav cimet skrivnost, ki jo je uporabila legendarna kraljica Sheba, da bi zapeljala kralja Salamona. Cimet pa prav tako pozitivno vpliva tudi na zmanjšanje utrujenosti in izboljša prekrvavitev telesa.

Cimet

Goji jagode (Fructus Lycii)

Prvi zapisi o goji jagodah izhaja že iz Kitajske zgodovine. Njihova priljubljenost pa se nadaljuje tudi v sodobnem času. Goji jagode niso le okusen prigrizek, so tudi eden najbogatejših virov antioksidantov in v sebi skrivajo tudi 18 vrst aminokislin, vključno z vsemi osmimi esencialnimi, ki jih telo samo ne more tvoriti. Poleg vsega naštetega pa so ključne tudi pri izboljšanju libida.

Goji jagode
Naravne sestavine
Danes naročite, jutri dobite

V paketu boste za ceno 34,99 € prejeli 6 ekstra močnih kapsul.

Ob nakupu 2 paketov ali več, pa vas razveselimo z dodatnimi popusti ter brezplačno poštnino.

Naroči zdaj in jo popelji v raj ...

Pokličite nas na brezplačno modro številko in oddajte hitro naročilo.

080 12 99

ALI

031 397 946