Dostava

Izdelke naročene od ponedeljka do petka do 16.00 ure bomo odposlali še isti dan, kar pomeni, da pošiljko najverjetneje prejmete že naslednji dan. (Rok dostave 1-2 dni) Kasnejša naročila bodo odposlana naslednji delovni dan. Naročila oddana v soboto, nedeljo ali za praznike bodo odposlana prvi delovni dan.


Stroški poštnine

Poštnina za naročene izdelke znaša: 2,90 EUR

Ob nakupu nad 50 eur pa vam ponujamo brezplačno dostavo.

Pri plačilu po povzetju kupec NE plača Pošti Slovenije provizije za prenos denarja, ki znaša 1,05 EUR, saj jo krijemo mi. Plačali boste točen znesek, ki je označen na naši spletni strani.
DOSTAVA NA DOM

Priporočeno pošiljko ali paket vam Pošta Slovenije dostavi na dom. V kolikor ste odsotni vam uslužbenec Pošte Slovenije v nabiralniku pusti obvestilo o prispeli pošiljki s katerim v 14 dneh na Pošti Slovenije prevzamete naročilo.


POŠTNO LEŽEČE (100% diskretno)

V primeru, da želite popolno diskretnost, vam lahko pošiljko pošljemo v poljubno poštno poslovalnico po sistemu "Poštno ležeče". V tem primeru na dom ne prejmete nobenega obvestila o prispeli pošiljki na vaši pošti, ampak vas o dostavi pošiljke obvestimo na telefon ali e-mail naslov. Pošiljka vas bo na pošti čakala 14 dni.


! Za pošiljanje kot Poštno ležeče, nam pri procesu naročila pod opombami zapišite točno številko pošte kamor želite pošiljko prejeti. Izberete si lahko katerokoli poslovalnico v Sloveniji, vendar morate navesti točno številko pošte na katero želite prejeti naročilo! (1000 Ljubljana ni dovolj, ker je v Ljubljani večje število poslovalnic).


Primer naslova:

Jože Košir

POŠTNO LEŽEČE

2101 Maribor


Številko pošte, kamor želite, da je naročilo dostavljeno si lahko poiščete na https://www.posta.si/iskalnik-poslovalnic


DOSTAVA NA BENCINSKE SERVISE PETROL

Višina provizije za dostavo na bencinski servis znaša 1,50 €. Provizijo plačate ob prevzemu naročila družbi Petrol d.d.. Pri paketih, naslovljenih na naslov bencinskega servisa Petrol, mora biti obvezno navedena telefonska oziroma mobilna številka naslovnika. Rok za prevzem paketa na izbranem bencinskem servisu je 8 dni. Po preteku tega roka se paket vrne pošiljatelju. Seznam bencinskih servisov na katerega lahko prejmete naročilo je objavljen ob zaključku naročila.


DOSTAVA NA BENCINSKE SERVISE MOL

Pri paketih, naslovljenih na naslov bencinskega servisa MOL, mora biti obvezno navedena telefonska oziroma mobilna številka naslovnika. Rok za prevzem paketa na izbranem bencinskem servisu je 8 dni. Po preteku tega roka se paket vrne pošiljatelju. Seznam bencinskih servisov na katerega lahko prejmete naročilo je objavljen ob zaključku naročila.


OSEBNI PREVZEM (Na sedežu podjetja v Škofji Loki)

Pri zaključku lahko izberete tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Naročilo lahko prevzamete na naslovu Virmaše 133, 4220 Škofja Loka. Na voljo smo vsak delovni dan:

PON: 9.00 do 17.00
TOR: 8.00 do 16.00
SRE: 9.00 do 18.00
ČET: 8.00 do 16.00
PET: 8.00 do 15.30

Pri nakupu do 50 eur pa se vam pri osebnem prevzemu odšteje strošek pošiljanja v vrednosti 2,90 eur.


V primeru, da prejmete poškodovan izdelek ali pa da niste prejeli vsega naročenega, vas prosimo, da nas o tem obvestite na info@super-erekcija.si. Lahko pa nas pokličete tudi na brezplačno modro številko 080 12 99.

Naravne sestavine
Danes naročite, jutri dobite

V paketu boste za ceno 34,99 € prejeli 6 ekstra močnih kapsul.

Ob nakupu 2 paketov ali več, pa vas razveselimo z dodatnimi popusti ter brezplačno poštnino.

Naroči zdaj in jo popelji v raj ...

Pokličite nas na brezplačno modro številko in oddajte hitro naročilo.

080 12 99

ALI

031 397 946